Order Form

Are you a serious buyer? YES
NO
Name:
Email Address *pls enter correct email address*
Contact Number
Address
Item Code & Quantity
Payment Method Maybank
CIMB
Willing to pay
I have read and agreed the terms and conditions stated.

NiaCollections will reply your email in 24 - 48 hours.Don't forget to check your SPAM folder as well especially for Yahoo! Mail users.TQ


Click here to create your own form.

TANYA KAMI

Saturday, August 20, 2011

TUTORIAL : Shawl Dania


Assalamualaikum semua.
Actually this tuto nia dah upload dekat fanpage tapi ada lagi yg bertanya.
ok nia update kt sini besar2 k..so here we go



here you go lovelies ♥

1.Macam biasa sebelah panjang sebelah pendek.
2.Belah pendek td,bukakan shawl yg belah dalam ke luar.(switch)
3.So jadi camni.
4.Pinkan belah pendek td kt sini.
5-7 yg belah panjang td pinkan pd bahu kiri.
8. proses ni adalah proses menyembunyikan rambu ramba.so if tanak npk serabut,hide kan rambu ramba ke dalam shawl.
9.so siap! tak faham?err sorry nia mampu ajar mcm ni je. :(

pape pun,selamat mencuba!:)

6 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum..
hai kak, lawo2 lah koleksi kak.so nice.. i like it..tapi kalau boleh cuba kak tunjuk kan gambo pakai shawl step by step...itu lebih memudahkan..ok.. that's all..if u free hihihi add me kat fb Farazah Nordin

Apple Pearl said...

kak,nak tnya,satin shawl ade lg x..?kite nak sngat..^^

~*~ NiaCollection ~*~ said...

anon : thnks dear.okay insyAllah if ada masa nt nia buat ya..nia akan update dekat fanpage niacollection taw.kt blog nia ta sempat nk update huhu :)

~*~ NiaCollection ~*~ said...

apple pearl : ada lagi dear.banyak color baru.boleh tgk di fanpage niacollection ya http://www.facebook.com/pages/NiaCollection/187034371332042 :)

hasnawati said...

salam sis ,saya bt payment kt sis ari ne erk.. sory smlm sstem down .. nt law saya da byr mcm na nk inform kt sis?

hasnawati said...

salam sis ,saya bt payment kt sis ari ne erk.. sory smlm sstem down .. nt law saya da byr mcm na nk inform kt sis?