Order Form

Are you a serious buyer? YES
NO
Name:
Email Address *pls enter correct email address*
Contact Number
Address
Item Code & Quantity
Payment Method Maybank
CIMB
Willing to pay
I have read and agreed the terms and conditions stated.

NiaCollections will reply your email in 24 - 48 hours.Don't forget to check your SPAM folder as well especially for Yahoo! Mail users.TQ


Click here to create your own form.

TANYA KAMI

Thursday, April 7, 2011

SILKY SATIN BATCH 1 BY NC

Assalamualaikum w.b.t

Silky Satin Shawl 

Code : SS 

RM35 each excluded postage 
*buy 2 and more you will get free postage*


SS SILVER GREY 
STATUS : SOLD OUT!!! *PLS DO NOT ORDER*


SS GOLDEN YELLOW 
STATUS : SOLD OUT!!! *PLS DO NOT ORDER*


SS HOT PINK
STATUS : SOLD OUT!!! *PLS DO NOT ORDER*



SS SHINING BLUE 
STATUS : SOLD OUT!!PLS DO NOT ORDER



SS LIGHT GREY
STATUS : SOLD OUT!!! *PLS DO NOT ORDER*



SS LIGHT BLUE
STATUS : SOLD OUT!!! *PLS DO NOT ORDER*


SS GOLDEN BROWN
STATUS : SOLD OUT!!! *PLS DO NOT ORDER*

12 comments:

Anisah Syahirah Ramlan said...

dear, i ade tgk some web ni ade juga jual tudung mcm ni. then ble i view, mcm2 harga ada. yg i jmpa plng murah rm25 free postage. tp, ia jahitan. kalo tgk betul2 hana tajima pnya bkn jhtn. blh i tahu u pnya mcm mn? and size dia?

~*~ NiaCollection ~*~ said...

Actually, harga shawl tu bgantung pada material kain yg digunakan.which means, kalau dia pakai kain yg paling murah so murahlah dia jual.tapi kualitinya mmg sgt teruk.I ckp sbb dh ad org mngadu kt I pasal tudung yg dibelinya. Material yg i guna sgt bkualiti tinggi n I jahit di boutique and semua tudung I ada tag NiaCollection di hujung tudung utk membuktikan 'original'nya.Size dia pulak sama dgn shawl2 atau pashmina yg standard which is dlm linkungn 1.7Meter ke 2 meter :)

Aina Mustapa said...

akak, SS SILVER GREY ada berapa? kain dia tebal tak? boleh tak bg email? :D

~*~ NiaCollection ~*~ said...

Tinggal dua je lagi dear! Kain dia tebal n selesa dipakai.nak order just submit form kt atas ye dear? nty I reply :)

any inquiry email : pretty_clumxy@yahoo.com

Mi$s NiCkeL=? said...

hi..blh tak u ajar cmana u pakai satin shawal ni.i berkenan la

~*~ NiaCollection ~*~ said...

Boleh dear.Insy I akn buat tutorial soon.Stay tuned ya ;)

jiha jamil said...

u, buat tutorial plis dis kind of style u wearing satin shawl. likes lah :)

~*~ NiaCollection ~*~ said...

Insy..I'll try my best ya girls :)

Mi$s NiCkeL=? said...

okay...sy tggu ye..hehehe

Anonymous said...

ss golden yellow tu dah tak da lagi ke? tak boleh re-stock balik eh?

~*~ NiaCollection ~*~ said...

SS golden yellow ada.ada backout buyer for that.nak just submit form ye dear :)

Rafiq Hariri said...

Assallamualaikum Nia, do you happen to accept dropship system?