Order Form

Are you a serious buyer? YES
NO
Name:
Email Address *pls enter correct email address*
Contact Number
Address
Item Code & Quantity
Payment Method Maybank
CIMB
Willing to pay
I have read and agreed the terms and conditions stated.

NiaCollections will reply your email in 24 - 48 hours.Don't forget to check your SPAM folder as well especially for Yahoo! Mail users.TQ


Click here to create your own form.

TANYA KAMI

Friday, April 15, 2011

PRE-LAUNCHING MAXI SKIRT


Assalamualaikum w.b.t

Hi korang semua.Lamanya Nia tak update kat sinii..hehe so sorry Nia busy sangat.Plus customer NC lbh suka Nia update kat fanpage katanya..betul ke?hm takpe Nia update dua2 skali ye,jangan gaduh gaduh ;)

Alhamdulillah stock SS Nia dah restocked utk kali ke-3.Dah ramai yg dah dapat shawl masing masing kan? So far alhamdulillah semua suka dengan shawl satin NC. Thanx a lot taw.terima kasih daun keladi, ada rezeki korang beli lagi k? hihik ;D

Oh ya, InsyAllah Nia akn produce satuu lagi produk by NC which is.. MAXI SKIRT! Nia taw ramai yg suke,Nia pun sukeee sangat2..dh lama customer request sebenarnya tapi baru sekarang terbuka hati nk buat,hehe.Hope its not too late lah :) 

Hari ni Nia just nak potpet2 je kat sini tanak update stock pape,boleh tak? hehe takdelah sebenarnya Nia kan baru je restocked SS so Nia nk habiskan stock tu dulu.InsyAllah tak lama lagi Nia update barang baru, soon girls! Stay tuned ya.Till then,love you girls! xoxo :*

GAMBAR : IHSAN GOOGLE

P/S : Price for NC maxi skirt sangat2 special taw!takkan dapat kat tempat lain! :p




1 comment:

Faa Eryna said...

yaww. cepat2 . Special price, tuh, murah tak ? *hihi