Order Form

Are you a serious buyer? YES
NO
Name:
Email Address *pls enter correct email address*
Contact Number
Address
Item Code & Quantity
Payment Method Maybank
CIMB
Willing to pay
I have read and agreed the terms and conditions stated.

NiaCollections will reply your email in 24 - 48 hours.Don't forget to check your SPAM folder as well especially for Yahoo! Mail users.TQ


Click here to create your own form.

TANYA KAMI

Sunday, May 15, 2011

MAXI SKIRT INSPIRED BY TAJIMA

Assalamualaikum w.b.t

Hi semua sorry Nia dah lama tak berblog.huuhu sangat sangat busy soo sorry k. for those yang mengikuti perkembangan NC di fanpage di sini , thanx a lot lovelies for the support. Alhamdulillah nia bersyukur sangat sangat semuanya berjalan lancar. SS Shawl custom made by NC amatlah menggalakkan, nia dah cuba restocked sebanyak yg mungkin sebab ramai yg merungut color yg diidamkan melepas tak sempat nak order.hhe. so sekarang dah boleh order ya, nia dah restock banyakkk sangat.hehe. nty nia upload yang mana available k. And and tak lupa juga nia nak promote our maxi skirt inspired by hana tajima yang tengah 'in' sekarang ni. nia pun dah mula berjinak2 style dengan maxi skirt ala2 tajima sekarang,hehe korang cuba la k! And yes, sambutan  terhadap Maxi skirt pun amat amat menggalakkan. so sape2 yang belum ada tu sila lah cukupkan koleksi anda, hehe semua mesti ada satu maxi skirt taw! hehe ape lagi? jom order! ;p


Maxi Skirt yang digayakan Hana Tajima

andd this is by Nia ;)


3 comments:

Anonymous said...

salam sis..klu nk booking maxi skirt 2 bley x?-ekin-

~*~ NiaCollection ~*~ said...

ekin : boleh syg :)

De'Mamy Shoppe said...

salam sis,
just nak tanya..custom made u mean u jaitkan or u just match kan ngan saiz apa yg kita sesuai? pls advise.